Szolgáltatások

Természetesen munkám nem kizárólag a bádogos szerkezetek építésére, javítására korlátozódik. Tekintettel arra, hogy a tető egy összetett szerkezet, minden ezzel kapcsolatos munkát szívesen vállalok. Gondolok itt elsősorban az ács- és tetőfedő munkákra, sőt a külső és belső szigetelésekre és tetőtér beépítésekre is.
Az elmúlt évek alatt kiváló csapatot sikerült összekovácsolni, akik szintén magas színvonalon képviselik szakmájukat és szeretik a kihívásokat.

Szolgáltatásaimat társasházaknak, lakásszövetkezeteknek, lakóparkoknak, ipari ingatlanok, raktárak tulajdonosainak, közintézmények vezetőinek és nem utolsósorban családi házban élőknek, Budapestieknek és Budapest környékieknek ajánlom.

 

Amit fontosnak tartok megjegyezni, hogy egy épület tetőszerkezetét és a kapcsolódó bádogos szerkezeteket a komolyabb hibák elkerülése érdekében célszerű legalább évente egyszer karbantartani. Gondolok itt a tető átvizsgálására. A törött fagyott cserepek cseréjére, a csatornák, lefolyók kitisztítására, a lefolyók forrasztásainak átvizsgálására, javítására.

Ha ezekre az apróbb munkákra nem sajnál költeni, hosszú távon komoly pénzeket spórolhat meg.

Bádogos munkák

Lemezfedések készítése. Ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók, vízgyűjtők, vápák, hattyúnyak, kiköpők, oromszegélyek, ereszszegélyek, hajlatbádogok, véglemezek, szegletdíszek, tetőkibúvók, világító ablakok és egyéb bádogos szerkezetek javítása, vagy új szerkezetek kialakítása, gyártása és beépítése.

 

Tetőfedő munkák

Palafedések javítása, mindenféle cserép és zsindelyfedés készítése, javítása, tetősík ablakok beépítése.

 

Tetőszigetelés

Lapos tetők szigetelésének javítása, új szigetelés készítése a legújabb technológiával.

Ácsmunkák

Új tető építése, meglévő tető átépítése, cseréje, fafödém készítés, garázsok, kerti tárolók, kerti pavilonok, előtetők, teraszok, árnyékolók építése.

Tetőtér beépítések

Szigeteléstől a gipszkartonozásig, belső hajópadlózás, festés és egyéb burkolatok elkészítése, hőszigetelés.